Αρχική Σελίδα

Alisen Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Το AlisenLED (Co., ΕΠΕ Alisen ηλεκτρονική) είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας και σφαιρική προμηθευτής λύσης των οδηγήσεων ενσωματωμένη, μια Ε&Α ενσωμάτωσης, μια παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσία.

 

Το AlisenLED είναι κύριο των προηγμένων διεθνών αυτόματων μονάδων παραγωγής και του εκσυγχρονισμένου εργαστηρίου, επαγγελματική ομάδα Ε&Α, τυποποιημένη διαχείριση παραγωγής, υψηλή - ποιοτικά προϊόντα και τέλειες πωλήσεις και ομάδα υπηρεσιών. Το AlisenLED υποστηρίζει τον πράσινη, χαμηλή άνθρακα, την ενέργεια - αποταμίευση, και την ιδέα προστασίας του περιβάλλοντος. Το AlisenLED έχει κερδίσει την κορυφαία επιχείρηση» «Shenzhen βιομηχανίας επίδειξης των «εθνικών υψηλής τεχνολογίας οδηγήσεων επιχειρηματικής» «εθνικών ποιότητας που τα γνωστά εμπορικά σήματα», πέρασαν το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης επίδειξης ISO9001, το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τη FCC, το CE, RoHS, ETL και άλλη πιστοποίηση προσόντων.

 

«Κάνετε περισσότερο ζωηρόχρωμο όραμα», AlisenLED έχει κερδίσει το ομόφωνο σπίτι αναγνώρισης και στο κατάστρωμα με την αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και την τέλεια υπηρεσία. Τα προϊόντα AlisenLED χρησιμοποιούνται ευρέως στο αγωνιστικό χώρο ποδοσφαίρου, τη διαδρομή, το γήπεδο μπάσκετ, τη συνέντευξη τύπου, upscale το plaza αγορών, τα καταστήματα εμπορικών σημάτων πολυτέλειας, την κρατική τηλεόραση, και άλλους τομείς κ.λπ., που εξάγονται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εφαρμογή περισσότερων από 30000 την επιτυχή περιπτώσεων εφαρμογής, που παρουσιάζεται την καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία για τους σφαιρικούς ανθρώπους.

Στο μέλλον, AlisenLED θα συνεχίσει να υποστηρίζει την επιχειρησιακή φιλοσοφία «προϊόντων + υπηρεσιών» και «άγρυπνος, αρχές, ανοχή, συναίνεση» των επιχειρηματικών τιμών, προς τα περιπλοκότερα προϊόντα τεχνολογίας, περισσότερη άριστη υπηρεσία, υψηλότερη ποιότητα τελικών προϊόντων, που αφιερώνεται για να παρέχει σε κάθε πελάτη τις λύσεις εφαρμογής επίδειξης των επαγγελματικών οδηγήσεων, να αφήσει την επιρροή «AlisenLED» ο κόσμος!

Η ποιότητα είναι καταρχάς

AlisenLED ως επαγγελματικό προμηθευτή επίδειξης των οδηγήσεων, στοχεύουμε στην παροχή της σταθερότητας και των επιδείξεων των ανθεκτικών οδηγήσεων στην αγορά, η οποία είναι μας ο σημαντικότερος τρόπος να πει γειά σου στον κόσμο.

 

Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

10+ εμπειρία ετών

Το AlisenLED έχει την άφθονη εμπειρία επιτρέπει σε μας για να σας εξυπηρετήσει οι λύσεις επίδειξης των τέλειων οδηγήσεων κατά τρόπο αποτελεσματικό.

Επαγγελματίας και εμπειρογνώμονες

Το AlisenLED που είναι κύριο ενός επαγγελματία για την ομάδα Ε&Α για την επίδειξη των οδηγήσεων, μεταξύ γενικού μηχανικού μας και άλλων 8 τεχνικών engineers& έχει περισσότερα 20 έτη εμπειρίας στη γραμμή οθόνης των οδηγήσεων. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα προϊόντων και να κρατήσουμε το degisn μας με το χρόνο που είναι ανάπτυξη για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες πελατών.

 

Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

110+ λύσεις χωρών

Το AlisenLED έχει εξυπηρετήσει ήδη περίπου τα προγράμματα επίδειξης 10.000 οδηγήσεων και έχει συσσωρεύσει έναν πλούτο της εμπειρίας και της φήμης.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Οι άνθρωποι AlisenLED εμμένουν στις τιμές πυρήνων «της ακεραιότητας, της ευγνωμοσύνης και της ευθύνης», και υποστηρίζουν το επιχειρηματικό πνεύμα «της ταπεινότητας, της πίστης, της καινοτομίας, της συνεργασίας, της ευθύνης, της πρωτοβουλίας και της εμμονής».

 

Είμαστε πάντα ενωμένοι και ακολουθώντας την τελειότητα στους πελάτες privide με τα ποιοτικά προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

 

Το AlisenLED σταθερά θεωρεί ότι η ποιότητα είναι η ψυχή των προϊόντων, τηρεί αυστηρά κάθε πρότυπα της επιλογής προϊόντων,

 

κάθε διαδικασία της παραγωγής και κάθε λεπτομέρεια της υπηρεσίας, και δημιουργούν τη μέγιστη αξία για τους πελάτες.

 

Μέρος της ιστορίας του καταλόγου περίπτωσης όπως κατωτέρω:

 

1. 1200M2 οθόνη των οδηγήσεων κουρτινών στην Τζακάρτα, Ινδονησία τον Απρίλιο του 2019
2. Οργάνωση το γραφείο στην Τζακάρτα, Ινδονησία το Δεκέμβριο του 2018
3. Οργάνωση το γραφείο στο ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2018
4. 150M2 οθόνη των σκηνικών οδηγήσεων στο θέατρο στη Σωλτ Λέικ Σίτυ, ΗΠΑ. το Νοέμβριο του 2017
5. 120M2 οθόνη των κινητών σκηνικών οδηγήσεων στο θέαμα ομορφιάς της Φλώριδας, ΗΠΑ τον Απρίλιο του 2017
6. 60 μονάδες της οθόνης των υπαίθριων οδηγήσεων για την ασφαλιστική εταιρεία στη Σρι Λάνκα το 2017
7. 230M2 οθόνη των καμμμένων εσωτερικών οδηγήσεων χαρτοπαικτικών λεσχών στη Κύπρο τον τον Σεπτέμβριο, του 2016
8. 780M2 εθνικό στάδιο οθόνης των οδηγήσεων περιμέτρου στο υπόστεγο δ Ivoire το Μάρτιο του 2016
9. 180M2 οθόνη των ψαρευμένων εμπορικών οδηγήσεων σε Eilandgebied Sint ο Maarten τον Ιούνιο του 2015
10. 300M2 οθόνη των οδηγήσεων συναυλίας στο Σαν Ντιέγκο, Χιλή τον Οκτώβριο του 2014

Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd Alisen Electronic Co., Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 180~240

Ετήσιες πωλήσεις : 4,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις