Αρχική Σελίδα

Alisen Electronic Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Πήραμε την αποστολή σας και αυτήν είναι πρώτη φορά που σας είδα τις υπαίθριες ενότητες. Φαίνεται καλό και οι τύποι σας συσκεύασαν όλα πολύ προσεκτικά. Ευχαριστώ πολύ!

—— Oleg

Η επίδειξη των οδηγήσεών σας λειτουργεί άριστο και τις κυβερνήσεις μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τις οθόνες σας

—— Ο κ. Jorge Gomez Torres

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Ποιοτική διαχείριση επίδειξης AlisenLED που περιλαμβάνει κάτω από την επεξεργασία:

 • 1. Άσπρη δοκιμή ισορροπίας της εισερχόμενης υλικής διαδικασίας επιθεώρησης (αρχικά συστατικά, πίνακες λαμπτήρων, κ.λπ.),
 • 2. Εισερχόμενη επιθεώρηση των γραφείων,
 • 3, ενότητα που γερνούν,
 • 4. Γήρανση τελειωμένος - προϊόντα,
 • 5. Επιθεώρηση οθόνης πλαισίων (εσωτερικό πλαίσιο, υπαίθριο πλαίσιο),
 • 6. Επιθεώρηση έκχυσης νερού,
 • 7. Επιθεώρηση ολοκληρωμένων προϊόντων,
 • 8. Επιθεώρηση αποθήκευσης.

Όλος ο στρογγυλός αυστηρός έλεγχος για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων.

 

Κυρίως ο ικανοποιημένος για την προσοχή ποιοτικού ελέγχου όπως κατωτέρω:

 

1. Οι εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων της ηλεκτρονικής οθόνης επίδειξης των αντιστατικών οδηγήσεων θα έχουν τα καλά αντιστατικά μέτρα. Ειδικό αντιστατικό έδαφος, αντιστατικό πάτωμα, αντιστατικός συγκολλώντας σίδηρος, αντιστατικό χαλί πλατφορμών, αντιστατικό δαχτυλίδι, αντιστατικός ιματισμός, έλεγχος υγρασίας, να στηρίξει εξοπλισμού (ειδικά τέμνουσα μηχανή ποδιών) και άλλες βασικές προϋποθέσεις, και κανονική ανίχνευση με έναν ηλεκτροστατικό μετρητή.

 

2. Το κύκλωμα οδηγών σχεδιάζει το σχεδιάγραμμα του ολοκληρωμένου κυκλώματος οδηγών στην ενότητα επίδειξης των οδηγήσεων έχει επιπτώσεις στη φωτεινότητα των οδηγήσεων. Εάν το ρεύμα παραγωγής ολοκληρωμένου κυκλώματος κίνησης διαβιβάζεται πάρα πολύ μακριά στο PCB, η πτώση τάσης στην πορεία μετάδοσης θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, το οποίο έχει επιπτώσεις στην κανονική λειτουργούσα τάση των οδηγήσεων και θα αναγκάσει τη φωτεινότητα για να μειωθεί. Συχνά διαπιστώνουμε ότι η φωτεινότητα των οδηγήσεων γύρω από την ενότητα επίδειξης των οδηγήσεων είναι χαμηλότερη από αυτή στη μέση, λόγω αυτού. Επομένως, για να εξασφαλίσει τη συνέπεια της φωτεινότητας επίδειξης, είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί το σχεδιάγραμμα κυκλωμάτων οδηγών.

 

3. Το ονομαστικό ρεύμα των οδηγήσεων με την τρέχουσα αξία σχεδίου είναι 20mA. Γενικά, συνιστάται το μέγιστο ρεύμα να μην πρέπει να υπερβεί 80% της ονομαστικής αξίας. Ειδικά για την οθόνη επίδειξης με το μικρό διάστημα σημείου, η τρέχουσα αξία πρέπει να μειωθεί λόγω των κακών συνθηκών διασκεδασμού θερμότητας.

 

4. Οι οδηγήσεις με το ίδιο χρώμα και τα διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας πρέπει να αναμιχθούν ή να συνδεθούν σύμφωνα με το ελαφρύ διάγραμμα εισαγωγής με σκοπό σύμφωνα με τον ιδιαίτερο νόμο να εξασφαλίσει τη συνέπεια της φωτεινότητας κάθε οθόνης χρώματος γενικά. Εάν τα προβλήματα εμφανιστούν σε αυτήν την διαδικασία, η τοπική φωτεινότητα της οθόνης επίδειξης θα είναι ασυμβίβαστη, το οποίο έχει επιπτώσεις άμεσα στην επίδραση επίδειξης της οδηγημένης οθόνης επίδειξης.

 

5. Ελέγξτε το κατακόρυφο του λαμπτήρα. Για των ευθύγραμμων οδηγήσεων, πρέπει να υπάρξει αρκετή τεχνολογία για να εξασφαλίσει ότι οι την οδηγήσεις είναι κάθετες στο PCB κατά διάβαση μέσω του φούρνου. Οποιαδήποτε απόκλιση έχει επιπτώσεις στη συνέπεια φωτεινότητας των οδηγήσεων έθεσε ήδη, και θα υπάρξουν μπαλώματα χρώματος με την ασυμβίβαστη φωτεινότητα.

 

6. Η θερμοκρασία και ο χρόνος της μπροστινής συγκόλλησης κυμάτων πρέπει να ελεγχθούν αυστηρά. Συνιστάται η θερμοκρασία προθέρμανσης να πρέπει να είναι 100 ℃± 5 ℃, όχι περισσότερο από 120 ℃, και η θερμοκρασία προθέρμανσης πρέπει να αυξηθεί σταθερά. Η θερμοκρασία συγκόλλησης πρέπει να είναι 245 ℃± 5 ℃, και ο χρόνος συγκόλλησης δεν πρέπει να υπερβεί 3 δευτερόλεπτα. Μην δονηθείτε ή μην συγκλονίστε τις οδηγήσεις μετά από να περάσει το φούρνο, έως ότου αποκαθίσταται η κανονική θερμοκρασία. Οι παράμετροι θερμοκρασίας της συγκολλώντας μηχανής κυμάτων πρέπει να ανιχνευθούν τακτικά, η οποία καθορίζεται από τα χαρακτηριστικά των οδηγήσεων. Η υπερθερμαίνοντας ή κυμαινόμενη θερμοκρασία θα βλάψει άμεσα των οδηγήσεων ή θα προκαλέσει τα πιθανά ποιοτικά προβλήματα, ειδικά για το μικρό μέγεθος στρογγυλό και ωοειδές LEDs, όπως 3mm.

 

7. Όταν οι οδηγήσεις στην οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων δεν ανάβουν, περισσότερο από 50% της πιθανότητας προκαλείται από τους διάφορους τύπους ελαττωματικών συγκολλήσεων, όπως η ελαττωματική συγκόλληση καρφιτσών των οδηγήσεων, η ελαττωματική συγκόλληση καρφιτσών ολοκληρωμένου κυκλώματος, και η καρφίτσα σειρών και η ελαττωματική συγκόλληση λεωφορείων σειρών. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να λυθούν με αυστηρά να βελτιώσουν τη διαδικασία και την ενίσχυση της ποιοτικής επιθεώρησης. Η δοκιμή δόνησης πριν από την παράδοση είναι επίσης μια καλή μέθοδος επιθεώρησης.

 

8. Η θερμότητα θέλησης των οδηγήσεων σχεδίου διασκεδασμού θερμότητας επάνω κατά το εργασία, και πάρα πολύ υψηλής θερμοκρασίας έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα μείωσης και τη σταθερότητα των οδηγήσεων, έτσι το σχέδιο διασκεδασμού θερμότητας του πίνακα PCB και το σχέδιο εξαερισμού και διασκεδασμού θερμότητας του κιβωτίου έχουν επιπτώσεις στην απόδοση των οδηγήσεων.

 

Alisen Electronic Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0Alisen Electronic Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 1Alisen Electronic Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 2Alisen Electronic Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 3

Πιστοποιήσεις
 • Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:IEC-IECEE

  Αριθμός:TIRT220064

  Ημερομηνία Έκδοσης:2022-09-29

  Ημερομηνία λήξης:2028-09-28

  Πεδίο εφαρμογής / Range:AFS5.7, AFS6.67, AFS8, AFS10

  Που εκδίδονται από:National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products of China (TIRT)

 • Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:IECEE

  Αριθμός:IEC-62368-1

  Ημερομηνία Έκδοσης:2022-09-20

  Ημερομηνία λήξης:2026-09-19

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Fixed Outdoor LED Display

  Που εκδίδονται από:National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products of China (TIRT)

 • Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:EMC

  Αριθμός:50240191001

  Ημερομηνία Έκδοσης:2019-06-20

  Ημερομηνία λήξης:2026-06-19

  Πεδίο εφαρμογής / Range:Advertising LED Display

  Που εκδίδονται από:TUV Rheinland - EMC service

 • Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις

  Πρότυπο:IEC-IECEE

  Αριθμός:A2220383972101

  Ημερομηνία Έκδοσης:2022-09-29

  Ημερομηνία λήξης:2028-09-28

  Πεδίο εφαρμογής / Range:P4 LED Display Module

  Που εκδίδονται από:National Testing and Inspection Center for Radio and TV Products of China (TIRT)

Στοιχεία επικοινωνίας
Alisen Electronic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Bruce

Τηλ.:: +8618664987152

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)