Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟθόνη επίδειξης των δημιουργικών οδηγήσεων

Οθόνη των RGB γυμνών οδηγήσεων ματιών οθόνης SMD1515 των δημιουργικών στρογγυλών οδηγήσεων τρισδιάστατων αδιάβροχη

Πιστοποίηση
Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Alisen Electronic Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας. Πήραμε την αποστολή σας και αυτήν είναι πρώτη φορά που σας είδα τις υπαίθριες ενότητες. Φαίνεται καλό και οι τύποι σας συσκεύασαν όλα πολύ προσεκτικά. Ευχαριστώ πολύ!

—— Oleg

Η επίδειξη των οδηγήσεών σας λειτουργεί άριστο και τις κυβερνήσεις μας είναι πολύ ικανοποιημένη με τις οθόνες σας

—— Ο κ. Jorge Gomez Torres

Είμαι Online Chat Now

Οθόνη των RGB γυμνών οδηγήσεων ματιών οθόνης SMD1515 των δημιουργικών στρογγυλών οδηγήσεων τρισδιάστατων αδιάβροχη

Οθόνη των RGB γυμνών οδηγήσεων ματιών οθόνης SMD1515 των δημιουργικών στρογγυλών οδηγήσεων τρισδιάστατων αδιάβροχη

περιγραφή
Όνομα: Οθόνη επίδειξης των δημιουργικών οδηγήσεων Φωτεινότητα: > 800nits
Χρώμα: RGB πλήρες χρώμα Υλικό γραφείου: Die-Casting αργίλιο
Αναζωογονήστε το ποσοστό: > 3840 Hz Πίσσα εικονοκυττάρου: P1.9, P2.6, P2.9, 3,91
Υψηλό φως:

Οθόνη SMD1515 των στρογγυλών οδηγήσεων

,

Οθόνη των στρογγυλών οδηγήσεων RGB

,

Οθόνη των γυμνών οδηγήσεων ματιών τρισδιάστατων αδιάβροχη

 

Δείκτες των οθονών επίδειξης των οδηγήσεων

Τα τελευταία χρόνια, η οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων είναι λαμπρή στους διάφορους τομείς. Η ανώτερη απόδοση της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων το καθιστά πολύτιμο στους διαφορετικούς τομείς και τις σκηνές. Οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται βαθμιαία με και οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων χρήσης. Η εμφάνιση μιας ευρείας αγοράς για τις επιδείξεις των οδηγήσεων θα δημιουργήσει αναπόφευκτα έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, και οι τεχνικές διαφορές μεταξύ των επιχειρήσεων επίδειξης των οδηγήσεων είναι ακόμα μεγάλες. Πώς να κρίνει την ποιότητα της οθόνης επίδειξης, ώστε να επιλεχτούν οι οικονομικώς αποδοτικές οδηγήσεις μια οθόνη επίδειξης για μας, μας απαιτεί για να κυριαρχήσει τους βασικούς τεχνικούς δείκτες των οθονών επίδειξης των οδηγήσεων.
1. Δείκτης φωτεινότητας
Κατά αγορά της οθόνης επίδειξης των οδηγήσεων, την πρέπει να καθορίσετε το σενάριο χρήσης εκ των προτέρων, εάν εγκαθίσταται υπαίθρια ή στο εσωτερικό. Κατά γενική ομολογία, η υπαίθρια πηγή φωτός είναι ισχυρή. Για την υπαίθρια πηγή φωτός, η φωτεινότητα επίδειξης των οδηγήσεων πρέπει για να είναι υψηλή, απαιτώντας 5000 cd/m ² ανωτέρω Εντούτοις, το εσωτερικό φως είναι αδύνατο, και η επίδειξη των οδηγήσεων είναι πάρα πολύ φωτεινή, το οποίο οδηγεί στην οπτική κούραση, την κούραση ματιών και άλλα κακά συναισθήματα. Η εσωτερική σκηνή της επίδειξης των οδηγήσεων χρειάζεται μόνο 1800cd/m ² βέβαιο. Εάν ξέρετε αυτό σαφώς, δεν θα κάνετε ένα λάθος, το οποίο θα οδηγήσει στη σπατάλη των χρημάτων και της φτωχής εμπειρίας χρήσης.
2. Άσπρος δείκτης ισορροπίας
Η άσπρη επίδραση ισορροπίας είναι ένας από τους σημαντικούς δείκτες της οθόνης επίδειξης. Ο καθένας εξοικειώνεται με την άσπρη ισορροπία όρου, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την πραγματική αρχή. Οι χάντρες λαμπτήρων επίδειξης των οδηγήσεων συσκευάζονται τρεις σε μια συσκευασία, δηλ., μια χάντρα λαμπτήρων είναι πραγματικά ένας συνδυασμός κόκκινων, πράσινων και μπλε χαντρών λαμπτήρων. Σύμφωνα με την αρχή τριών αρχικών χρωμάτων που αναμιγνύουν, τα διαφορετικά χρώματα πραγματοποιούνται. Όταν η αναλογία του κοκκίνου, πράσινος και του μπλε είναι 1:4.6:0.16, θα παρουσιάσει καθαρό λευκό. Η ποιότητα της άσπρης ισορροπίας καθορίζεται κυρίως από το σύστημα ελέγχου επίδειξης, και ο πυρήνας σωλήνων έχει επιπτώσεις επίσης στην οξείδωση του χρώματος.
3. Γκρίζος ισόπεδος δείκτης
Το Grayscale συσχετίζεται με τη φωτεινότητα. Αναφέρεται στην απόδοση βαθμολόγησης των επιπέδων φωτός και σκιάς φωτεινότητας, δηλαδή η αποκαλούμενη κλίμακα χρώματος ή γκρίζα κλίμακα. Όσο μεγαλύτερη η βαθμολόγηση, εάν η οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων μπορεί να δοθεί με ευαισθησία, τόσο υψηλότερη η απόδοση της ευαισθησίας ελέγχου τσιπ των οδηγήσεων απαιτείται. Η βαθμολόγηση Grayscale καθορίζει συνήθως το πανέμορφο επίπεδο χρώματος. Κατά γενική ομολογία, όσο μεγαλύτερο το γκρίζο επίπεδο είναι, τόσο πλουσιότερο το χρώμα της οθόνης επίδειξης θα είναι, και τόσο πιό πανέμορφος η επίδραση εξέτασης θα είναι.
4. Δείκτης λειότητας
Η λειότητα αναφέρεται στις γενικές διακυμάνσεις της οθόνης. Όταν σχετικά με την οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων, καλείται «λειότητα» στη βιομηχανία. Αν και είναι εύκολο για πολλούς ανθρώπους να αγνοήσουν αυτό κατά την αγορά, η οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων με την υψηλή λειότητα είναι μια καλή οθόνη. Κατά γενική ομολογία, όσο μικρότερη η λειότητα, τόσο μηχανή λειάνσεως η επίδειξη οθόνης, τόσο πιό ομοιόμορφος το χρώμα, και όσο καλύτερη η επίδραση εξέτασης. Αντίθετα, η οθόνη είναι επιρρεπής σε διαστρέβλωση και η επίδραση εξέτασης είναι φτωχή.
5. Αναζωογονήστε το δείκτη συχνότητας
Αναζωογονήστε το ποσοστό αναφέρεται στον αριθμό χρόνων που η οθόνη αναζωογονείται ανά δευτερόλεπτο. Κατά γενική ομολογία, μεγαλύτερα αναζωογονούν το ποσοστό επίδειξης των οδηγήσεων, η μηχανή λειάνσεως η επίδειξη οθόνης, και χαμηλότερα αναζωογονούν το ποσοστό. Όχι μόνο θα υπάρξουν άσχημοι κυματισμοί, αλλά και το συναίσθημα της οθόνης της κάρτας σκιών, η οποία έχει επιπτώσεις στα μάτια και θα κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν ανήσυχους. Ειδικά παίζοντας ανταγωνιστικά παιχνίδια. Αναζωογονήστε το ποσοστό συσκευών επίδειξης των οδηγήσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικός, το οποίο έχει επιπτώσεις άμεσα στην εμπειρία παιχνιδιών. Επομένως, κατά την επιλογή, προσπαθήστε να επιλέξετε ότι ένας με αναζωογονεί το ποσοστό υψηλότερο από 1000Hz. Εάν αναζωογονήστε το ποσοστό είναι υψηλότερο από 3000Hz, αυτό μπορεί να κληθεί υψηλής απόδοσης οθόνη επίδειξης των οδηγήσεων με την καλύτερη επίδραση.

Στοιχείο P1.9 P2.5
Πίσσα εικονοκυττάρου 1.905mm 2.54mm
Οδηγημένος τύπος SMD1515 SMD1921
Ψήφισμα ενότητας 160dots Χ 160dots 120dots Χ 120dots
Οδηγώντας τρόπος 1/32 ανίχνευση 1/30 ανίχνευση
Εικονοκύτταρα ενότητας 25,600dots 14,400dots
Μέγεθος ενότητας 304.8mm X 304.8mm 304.8mm X 304.8mm
Μέγεθος γραφείου Προσαρμοσμένος Προσαρμοσμένος
Ψήφισμα γραφείου 275,556.1dots/sqm 155,000.31dots/sqm
Ελάχιστη απόσταση εξέτασης ≥1.9m ≥2.5m
Φωτεινότητα 800nits ~ 1,000nits 800nits ~ 1,000nits
Βαθμός IP IP43 IP43
Αναζωογονήστε το ποσοστό 1,920HZ ~ 3,840HZ 1,920HZ ~ 3,840HZ
Γκρίζα κλίμακα 13bits ~ 24bits 13bits ~ 24bits
Γωνία εξέτασης Χ: 160°/V: 160° Χ: 160°/V: 160°
Κατανάλωση ισχύος Maxmum 800W/sqm 800W/sqm
Μέση κατανάλωση ισχύος 230W/sqm 230W/sqm
Τάση εισαγωγής AC110V ~ AC220V @50/60HZ AC110V ~ AC220V @50/60HZ
Λειτουργούσα θερμοκρασία -20℃ ~ 65℃ -20℃ ~ 65℃
Λειτουργούσα υγρασία 10% ~ 90% 10% ~ 90%
Υλικό γραφείου Σίδηρος Σίδηρος
Βάρος γραφείου 35kg/sqm 35kg/sqm
Λειτουργικό σύστημα Παράθυρα (win7, Win8, Win10, κ.λπ.) Παράθυρα (win7, Win8, Win10, κ.λπ.)
Συμβατότητα πηγής σημάτων DVI, HDMI1.3, DP1.2, SDI, HDMI2.0, Κ.ΛΠ. DVI, HDMI1.3, DP1.2, SDI, HDMI2.0, Κ.ΛΠ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Alisen Electronic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα